Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros de España Cernícalos Volantes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Mairata Gual rent richting de bal. Señor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairata Gual begaat een overtreding. Señor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Saavedra Muñoz met een sublieme pass. Olaizola bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaizola passt de bal in één keer door. Magnolio is nu in balbezit. Magnolio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rial kopt de bal weg. Mairata Gual probeert de bal aan de voet te houden. Torrente met een sublieme pass. Magnolio is nu in balbezit. Magnolio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Albert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Menezo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olaizola is nu in balbezit. Olaizola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Oubiña heeft problemen om de bal te vangen. Borrero met een sublieme pass. Lombraña rent richting de bal. Saavedra Muñoz onderschept slim de pass. Saavedra Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Torrente rent richting de bal. Torrente passt de bal met de wreef. Fresán is nu in balbezit. Olaizola onderschept slim de pass. Olaizola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Magnolio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Rivas González geeft een hoge lob. Inworp. Oubiña met de inworp. Olaizola bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaizola geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Borrero onderschept slim de pass. Borrero geeft de bal voor. Inworp. Oubiña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olaizola geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Menezo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olaizola rent richting de bal. Olaizola probeert naar een medespeler te passen. Magnolio rent richting de bal. Magnolio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Barreda onderschept slim de pass. Barreda passt de bal zonder na te denken. Señor rent richting de bal. Señor haalt uit met een fantastische trap. Menudo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros de España - Cernícalos Volantes 1:0

41e minuut.
Olaizola heeft problemen om de bal te vangen. Señor is nu in balbezit. Olaizola maakt een afschuwelijke overtreding. Olaizola krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Jurado Molina geeft de bal voor. Magnolio is nu in balbezit. Fresán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fresán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros de España 61%, Cernícalos Volantes 39%.
Zorros de España - Cernícalos Volantes 1:0

48e minuut.
Magnolio rent richting de bal. Borrero met een sublieme pass. Torrente geeft een hoge lob. Mairata Gual is nu in balbezit. Mairata Gual geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zorros de España - Cernícalos Volantes 1:1

57e minuut.
Mairata Gual kopt de bal weg. Menezo rent richting de bal. Menezo probeert naar een medespeler te passen. Olaizola rent richting de bal. Olaizola schiet op doel. Cherubino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Veza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Derteano rent richting de bal. Derteano geeft een lange en hoge pass. Señor rent richting de bal. Señor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros de España - Cernícalos Volantes 2:1

68e minuut.
Jurado Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado Molina geeft een hoge lob. Inworp. Derteano met de inworp. Barreda geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Badías heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Borrero met de inworp. Rial rent richting de bal. Rial speelt de bal door. Barreda is nu in balbezit. Barreda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros de España 57%, Cernícalos Volantes 43%.
Zorros de España - Cernícalos Volantes 2:1