Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos Portuarios Monstruos Pudientes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Losantos Omar geeft de bal voor. Díaz Caro is nu in balbezit. Terroba verovert de bal door een tackle van achteren. Carreño Santos rent richting de bal. Carreño Santos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Beitia rent richting de bal. Carreño Santos onderschept slim de pass. Carreño Santos probeert naar een medespeler te passen. Terroba is nu in balbezit. Terroba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Carreño Santos is nu in balbezit. Terroba is nu in balbezit. Carreño Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Terroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Terroba draait met de bal, schiet en ... Segura Robaina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Losantos Omar geeft een hoge lob. Daar is Carreño Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beitia onderschept slim de pass. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Fernández Rodríguez de bal. Beitia rent richting de bal. Beitia passt de bal met de wreef. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zarzuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte passt de bal in één keer door. Dueñas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Portuarios 47%, Monstruos Pudientes 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magos Portuarios - Monstruos Pudientes 0:0

54e minuut.
Fernández Rodríguez rent richting de bal. Gotor verovert de bal door een tackle van achteren. Gotor met een sublieme pass. Dueñas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Portuarios - Monstruos Pudientes 1:0

58e minuut.
Fernández Rodríguez rent richting de bal. Dueñas Rodríguez onderschept slim de pass. Dueñas Rodríguez met een sublieme pass. Belmonte heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fernández Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Huerta met een snelle inworp. Gotor is nu in balbezit. Gotor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Dueñas Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Portuarios - Monstruos Pudientes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Portuarios 53%, Monstruos Pudientes 47%.
Magos Portuarios - Monstruos Pudientes 2:0