Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Reales Monos Innombrables
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
16 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Nillos speelt de bal door. Sánchez Revuelta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Revuelta met een sublieme pass. Santaelena is nu in balbezit. Santaelena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Reales - Monos Innombrables 0:1

11e minuut.
Santaelena verovert de bal door een tackle van achteren. López Rekarte onderschept slim de pass. Nillos verovert de bal door een tackle van achteren. Nillos draait met de bal, schiet en ... Valdivieso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Reales - Monos Innombrables 0:2

22e minuut.
Santaelena onderschept slim de pass. Morona bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Revuelta begaat een overtreding. Sánchez Revuelta krijgt een gele kaart.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarasúa met de inworp. Elías met een sublieme pass. Liaño heeft problemen om de bal te vangen. Liaño draait met de bal, schiet en ... Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Errandonea onderschept slim de pass. Errandonea geeft de bal voor. Klungelig pakt Grandío de bal. Santaelena is nu in balbezit. Santaelena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Reales - Monos Innombrables 0:3

35e minuut.
Sarasúa rent richting de bal. Sánchez Revuelta onderschept slim de pass. Sánchez Revuelta probeert naar een medespeler te passen. Santaelena is nu in balbezit. Santaelena draait met de bal, schiet en ... Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Reales - Monos Innombrables 0:4

43e minuut.
Collado passt de bal zonder na te denken. Errandonea is nu in balbezit. Liaño begaat een overtreding. Liaño krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Daar is Martín Castaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liaño rent richting de bal. Liaño speelt de bal door. Fernández Vázquez rent richting de bal. Fernández Vázquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Reales 58%, Monos Innombrables 42%.
Halcones Reales - Monos Innombrables 0:4

46e minuut.
Martín Castaño is nu in balbezit. Liaño onderschept slim de pass. Fernández Vázquez rent richting de bal. Liaño rent richting de bal. Liaño haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Errandonea passt de bal met de wreef. Sarasúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Morona bereikt de bal nog maar net als eerste. Nillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nillos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Klungelig pakt Martín Castaño de bal. Liaño rent richting de bal. Liaño probeert naar een medespeler te passen. Fernández Vázquez is nu in balbezit. Fernández Vázquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Reales - Monos Innombrables 1:4

61e minuut.
Fernández Vázquez rent richting de bal. Fernández Vázquez draait met de bal, schiet en ... Liaño rent richting de bal. Liaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Reales - Monos Innombrables 2:4

64e minuut.
López Rekarte is nu in balbezit. López Rekarte geeft de bal voor. Palacios Chocarro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández Vázquez rent richting de bal. Fernández Vázquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sarasúa rent richting de bal. Sarasúa geeft een hoge lob. Santaelena probeert de bal aan de voet te houden. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
López Rekarte onderschept slim de pass. Santaelena bereikt de bal nog maar net als eerste. López Rekarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaelena verovert de bal door een tackle van achteren. Santaelena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Errandonea de bal. Nillos is nu in balbezit. López Rekarte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nillos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nillos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Elías speelt de bal door. Fernández Vázquez rent richting de bal. Errandonea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Vázquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. López Rekarte neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Errandonea de bal. Mallo Castro verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Reales - Monos Innombrables 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Reales 57%, Monos Innombrables 43%.
Halcones Reales - Monos Innombrables 3:4