Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soles Repugnantes Halcones Reales
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
López Rekarte is nu in balbezit. Limones verovert de bal door een tackle van achteren. Limones probeert naar een medespeler te passen. Belman bereikt de bal nog maar net als eerste. Belman draait met de bal, schiet en ... Valdivieso bokst de bal weg. Belman rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Limones onderschept slim de pass. Limones speelt de bal door. Belman is nu in balbezit. Belman schiet op doel. Valdivieso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soles Repugnantes - Halcones Reales 1:0

19e minuut.
Terrazas kopt de bal weg. Dorta rent richting de bal. Dorta passt de bal zonder na te denken. Belman rent richting de bal. Belman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soles Repugnantes - Halcones Reales 2:0

27e minuut.
Laureda geeft de bal voor. Inworp. Elías met de inworp. Liaño rent richting de bal. Liaño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Grandío geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nieto met een snelle inworp. Limones rent richting de bal. Limones schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Barbens kopt de bal weg. Klungelig pakt López Rekarte de bal. Belman is nu in balbezit. Limones is nu in balbezit. Limones schiet op doel. Valdivieso bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Soles Repugnantes - Halcones Reales 3:0

35e minuut.
López Rekarte bereikt de bal nog maar net als eerste. López Rekarte speelt de bal door. Morona met een sublieme pass. Elías bereikt de bal nog maar net als eerste. Elías haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soles Repugnantes 44%, Halcones Reales 56%.
Soles Repugnantes - Halcones Reales 3:0

47e minuut.
Daar is Barbens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liaño is nu in balbezit. Liaño passt de bal in één keer door. Fernández Vázquez is nu in balbezit. Fernández Vázquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Sarasúa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Limones is nu in balbezit. Limones haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
González Becerra met een snelle inworp. Riesgo is nu in balbezit. Riesgo passt de bal zonder na te denken. Fernández Vázquez is nu in balbezit. Fernández Vázquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nieto is nu in balbezit. Nieto geeft een lange en hoge pass. Fernández Vázquez is nu in balbezit. Liaño is nu in balbezit. Liaño schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Soles Repugnantes - Halcones Reales 3:1

81e minuut.
Laureda bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño rent richting de bal. Liaño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Liaño verovert de bal door een tackle van achteren. Liaño passt de bal in één keer door. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño rent richting de bal. Liaño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soles Repugnantes 47%, Halcones Reales 53%.
Soles Repugnantes - Halcones Reales 3:1