Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vibrantes de Mérida Lunas de Chacao
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.9
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Ettedgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Añor is nu in balbezit. Ettedgui onderschept slim de pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Rivas met een snelle inworp. Melo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Roldán is nu in balbezit. Roldán passt de bal met de wreef. Añor rent richting de bal. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Castañeda is nu in balbezit. Melo verovert de bal door een tackle van achteren. Olses tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olses krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomares verovert de bal door een tackle van achteren. Roldán begaat een overtreding. Roldán krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Olses geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Rivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melo is nu in balbezit. Melo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros verovert de bal door een tackle van achteren. Oliveros probeert naar een medespeler te passen. Ettedgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettedgui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vibrantes de Mérida 52%, Lunas de Chacao 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vibrantes de Mérida - Lunas de Chacao 0:0

47e minuut.
Oliveros speelt de bal door. Klungelig pakt Castañeda de bal. Añor probeert naar een medespeler te passen. Melo is nu in balbezit. Melo schiet op doel. Rivero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Ojeda draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Tavare met een harde bal richting middenveld. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros geeft een hoge lob. Paal!

66e minuut.
Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceciliano onderschept slim de pass. Ceciliano probeert naar een medespeler te passen. Ettedgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettedgui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Añor verovert de bal door een tackle van achteren. Añor met een sublieme pass. Ereu rent richting de bal. Utrera verovert de bal door een tackle van achteren. Utrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda geeft de bal voor. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettedgui rent richting de bal. Ettedgui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rodríguez kopt de bal weg. Palomares is nu in balbezit. Palomares geeft de bal voor. García Rivas heeft problemen om de bal te vangen. García Rivas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vibrantes de Mérida 42%, Lunas de Chacao 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vibrantes de Mérida - Lunas de Chacao 0:0