Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desastrosos de Cabimas Caballos de Sabaneta
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Vílchez trapt de bal weg. Febles rent richting de bal. Febles geeft een hoge lob. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Desastrosos de Cabimas - Caballos de Sabaneta 1:0

26e minuut.
Tavares is nu in balbezit. Tavares geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bravo met een snelle inworp. Aguirre geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desastrosos de Cabimas 65%, Caballos de Sabaneta 35%.
Desastrosos de Cabimas - Caballos de Sabaneta 1:0

60e minuut.
Pulgar rent richting de bal. Pulgar probeert naar een medespeler te passen. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer onderschept slim de pass. Saer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Chirinos met de inworp. Echeto rent richting de bal. Echeto met een sublieme pass. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Domínguez bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pulgar rent richting de bal. Echeto onderschept slim de pass. Echeto met een sublieme pass. Zambrano rent richting de bal. Zambrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Angelucci rent richting de bal. Chirinos verovert de bal door een tackle van achteren. Saer verovert de bal door een tackle van achteren. Angelucci rent richting de bal. Angelucci draait met de bal, schiet en ... Vílchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manzano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vílchez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desastrosos de Cabimas 52%, Caballos de Sabaneta 48%.
Desastrosos de Cabimas - Caballos de Sabaneta 1:0