Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambeteros Bolívar Tiburones Agresivos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Peláez geeft een hoge lob. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano passt de bal met de wreef. Rincón is nu in balbezit. Rincón geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu onderschept slim de pass. Margiota onderschept slim de pass. Margiota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambeteros Bolívar - Tiburones Agresivos 0:1

28e minuut.
Aguerreverre rent richting de bal. Aguerreverre passt de bal met de wreef. Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Margiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Margiota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Navea geeft een lange en hoge pass. Brion rent richting de bal. Brion passt de bal in één keer door. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pozo kopt de bal weg. Guerra rent richting de bal. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez schiet op doel. Brizuela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Margiota is nu in balbezit. Bejarano is nu in balbezit. Margiota is nu in balbezit. Margiota haalt uit met een fantastische trap. Almarza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambeteros Bolívar - Tiburones Agresivos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambeteros Bolívar 63%, Tiburones Agresivos 37%.
Gambeteros Bolívar - Tiburones Agresivos 0:2

51e minuut.
Brion met een sublieme pass. Tortolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra is nu in balbezit. Guerra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Cumana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cumana krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Rincón rent richting de bal. Brion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brion krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Cumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Vílchez rent richting de bal. Vílchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Abreu met een snelle inworp. Brion is nu in balbezit. Brion passt de bal in één keer door. Guerra is nu in balbezit. Guerra draait met de bal, schiet en ... Brizuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Rosales met een sublieme pass. Bejarano rent richting de bal. Margiota is nu in balbezit. Margiota passt de bal met de wreef. Rincón geeft een lange en hoge pass. Almarza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambeteros Bolívar 42%, Tiburones Agresivos 58%.
Gambeteros Bolívar - Tiburones Agresivos 0:2