Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros de Anzoátegui Vibrantes de Mérida
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Añor verovert de bal door een tackle van achteren. Añor passt de bal met de wreef. Utrera rent richting de bal. Utrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Anzoátegui - Vibrantes de Mérida 0:1

7e minuut.
Roldán is nu in balbezit. Roldán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Añor de bal. Bustamante onderschept slim de pass. Bustamante draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bustamante probeert de bal met de borst te controleren. Añor is nu in balbezit. Añor probeert naar een medespeler te passen. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Anzoátegui - Vibrantes de Mérida 0:2

21e minuut.
Daar is Añor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Añor. Añor krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Morles geeft een hoge lob. Pacheco maakt een snoekduik en kopt de bal. Roldán probeert de bal aan de voet te houden. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt García Rivas de bal. Dávila is nu in balbezit. Añor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Añor krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Anzoátegui 46%, Vibrantes de Mérida 54%.
Caballeros de Anzoátegui - Vibrantes de Mérida 0:2

47e minuut.
Melo met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto met een snelle inworp. Bustamante rent richting de bal. Bustamante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Tavare probeert naar een medespeler te passen. Dávila kopt de bal weg. Roldán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bustamante onderschept slim de pass. Bustamante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Palacio met de inworp. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante geeft een lange en hoge pass. Ettedgui heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo geeft de bal voor. Falcón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Utrera is nu in balbezit. Utrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Anzoátegui 41%, Vibrantes de Mérida 59%.
Caballeros de Anzoátegui - Vibrantes de Mérida 0:2