Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magdaleno fc Cerdos Ganadores
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


23e minuut.
Canelón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sarmiento komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Obregón rent richting de bal. Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Armas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Castellano met de inworp. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Armas is nu in balbezit. Armas draait met de bal, schiet en ... Armas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magdaleno fc 66%, Cerdos Ganadores 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magdaleno fc - Cerdos Ganadores 0:0

58e minuut.
Daar is Ponzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis speelt de bal door. Obregón is nu in balbezit. Obregón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sangronis raakt geblesseerd tijdens het duel. Carvajal met een snel genomen vrije trap. Contreras is nu in balbezit. Contreras geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Riveros passt de bal met de wreef. Carvajal heeft problemen om de bal te vangen. Rivas is nu in balbezit. Riveros rent richting de bal. Riveros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Figueroa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosa met een snelle inworp. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Castellano met een sublieme pass. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis passt de bal met de wreef. Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento passt de bal in één keer door. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza rent richting de bal. Pedraza schiet op doel. Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pedraza probeert de bal met de borst te controleren. Valbuena rent richting de bal. Carvajal is nu in balbezit. Pedraza verovert de bal door een tackle van achteren. Pedraza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sandoval met een harde bal richting middenveld. Sangronis kan de bal niet met de borst controleren. Ponzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponzo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magdaleno fc 56%, Cerdos Ganadores 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magdaleno fc - Cerdos Ganadores 0:0