Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros de Cojedes Caballos de Sabaneta
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Primera bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci verovert de bal door een tackle van achteren. Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Angelucci is nu in balbezit. Kouffati bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci maakt een afschuwelijke overtreding. Kouffati wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Pulgar probeert naar een medespeler te passen. Angelucci rent richting de bal. Chalbaud begaat een overtreding. Angelucci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Saer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Primera geeft de bal voor. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo geeft de bal voor. González heeft problemen om de bal te vangen. González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Domínguez trapt de bal weg. Saer probeert de bal met de borst te controleren. Saer probeert naar een medespeler te passen. Angelucci rent richting de bal. Angelucci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Velandia geeft de bal voor. Pulgar kopt de bal weg. Aristigueta heeft problemen om de bal te vangen. Angelucci rent richting de bal. Angelucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bruzual verovert de bal door een tackle van achteren. Saer speelt de bal door. Aristigueta is nu in balbezit. Angelucci verovert de bal door een tackle van achteren. Angelucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Cojedes 61%, Caballos de Sabaneta 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caballeros de Cojedes - Caballos de Sabaneta 0:0

49e minuut.
Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra geeft een hoge lob. González probeert de bal aan de voet te houden. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Cojedes - Caballos de Sabaneta 1:0

58e minuut.
Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer rent richting de bal. Angelucci is nu in balbezit. Angelucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pulgar passt de bal met de wreef. Daar is Aristigueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulgar probeert naar een medespeler te passen. Saer rent richting de bal. Saer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Angelucci rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballeros de Cojedes - Caballos de Sabaneta 1:1

70e minuut.
Saer onderschept slim de pass. Saer passt de bal in één keer door. Angelucci is nu in balbezit. Angelucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Cojedes - Caballos de Sabaneta 1:2

78e minuut.
Velandia geeft de bal voor. Inworp. Manzano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Prado speelt de bal door. Kouffati bereikt de bal nog maar net als eerste. González rent richting de bal. González schiet op doel. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballeros de Cojedes - Caballos de Sabaneta 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Cojedes 63%, Caballos de Sabaneta 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caballeros de Cojedes - Caballos de Sabaneta 2:2