Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros de Cojedes Magdaleno fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Concepción rent richting de bal. González verovert de bal door een tackle van achteren. González passt de bal zonder na te denken. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Primera is nu in balbezit. Rivas is nu in balbezit. Primera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Primera naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Rosa met een snelle inworp. Rivas rent richting de bal. Rivas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Crespo de bal onder controle te krijgen. Di Giorgi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Cojedes - Magdaleno fc 0:1

11e minuut.
Aranda rent richting de bal. González verovert de bal door een tackle van achteren. González probeert naar een medespeler te passen. Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueroa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Rivas onderschept slim de pass. Rivas passt de bal in één keer door. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza schiet op doel. Di Giorgi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Cojedes - Magdaleno fc 0:2

20e minuut.
Aranda kopt de bal weg. Rivas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Crespo de bal. Pedraza is nu in balbezit. Pedraza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Cojedes - Magdaleno fc 0:3

24e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Rosa speelt de bal door. Kouffati geeft een hoge lob. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Cojedes 65%, Magdaleno fc 35%.
Caballeros de Cojedes - Magdaleno fc 0:3

64e minuut.
Ponzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouffati verovert de bal door een tackle van achteren. Kouffati speelt de bal door. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento geeft de bal voor. Di Giorgi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Sira is nu in balbezit. Ponzo onderschept slim de pass. Ponzo passt de bal in één keer door. Pedraza rent richting de bal. Pedraza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Cojedes 65%, Magdaleno fc 35%.
Caballeros de Cojedes - Magdaleno fc 0:3