Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas Subterráneos Magdaleno fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Finol kan de bal niet met de borst controleren. Pedraza is nu in balbezit. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza verovert de bal door een tackle van achteren. Pedraza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Concepción geeft een lange en hoge pass. Inworp. Padrón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faríñez is nu in balbezit. Faríñez geeft een lange en hoge pass. Armas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Canelón met de inworp. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas begaat een overtreding. Rivas krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado passt de bal zonder na te denken. Faríñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Faríñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Subterráneos 55%, Magdaleno fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ranas Subterráneos - Magdaleno fc 0:0

46e minuut.
Ángel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delgado kan de bal niet met de borst controleren. Delgado speelt de bal door. Padrón rent richting de bal. Padrón haalt uit met een fantastische trap. Armas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Aranda is nu in balbezit. Ponzo met een sublieme pass. Pedraza heeft problemen om de bal te vangen. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Subterráneos - Magdaleno fc 0:1

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Armas trapt de bal weg. Concepción probeert de bal met de borst te controleren. Padrón rent richting de bal. Padrón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Armas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ranas Subterráneos - Magdaleno fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Subterráneos 53%, Magdaleno fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ranas Subterráneos - Magdaleno fc 1:1