Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Espartanos FC cardozoFC
352 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Peñaranda is nu in balbezit. Mea Vitali maakt een afschuwelijke overtreding. Peñaranda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aray zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Añor speelt de bal door. Cabrales rent richting de bal. Cabrales geeft de bal voor. Pedríquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Betancourt is nu in balbezit. Perea probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda is nu in balbezit. Durán rent richting de bal. Durán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Carrasquel probeert naar een medespeler te passen. Perea rent richting de bal. Castellano verovert de bal door een tackle van achteren. Castellano haalt uit met een fantastische trap. Pedríquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Espartanos FC - cardozoFC 1:0

37e minuut.
Di Campo onderschept slim de pass. Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordáz speelt de bal door. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano haalt uit met een fantastische trap. Pedríquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Klungelig pakt Valderrama de bal. Ordáz rent richting de bal. Ordáz passt de bal met de wreef. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espartanos FC 40%, cardozoFC 60%.
Espartanos FC - cardozoFC 1:0

47e minuut.
Utrera is nu in balbezit. Carrasquel onderschept slim de pass. Carrasquel geeft de bal voor. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Espartanos FC - cardozoFC 2:0

50e minuut.
Velandia passt de bal met de wreef. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali speelt de bal door. Cabrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cabrales is nu in balbezit. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrales haalt uit met een fantastische trap. Pedríquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Espartanos FC - cardozoFC 3:0

71e minuut.
Perea is nu in balbezit. Cabrales onderschept slim de pass. Cabrales passt de bal met de wreef. Castellano rent richting de bal. Castellano schiet op doel. Pedríquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espartanos FC 32%, cardozoFC 68%.
Espartanos FC - cardozoFC 3:0