Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambeteros Bolívar Caballos de Sabaneta
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Bruzual passt de bal in één keer door. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Navea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzual onderschept slim de pass. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer verovert de bal door een tackle van achteren. Saer haalt uit met een fantastische trap. Almarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bruzual verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzual speelt de bal door. Saer rent richting de bal. Saer schiet op doel. Almarza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambeteros Bolívar - Caballos de Sabaneta 0:1

25e minuut.
Carrero rent richting de bal. Carrero passt de bal met de wreef. Bejarano heeft problemen om de bal te vangen. Saer onderschept slim de pass. Saer draait met de bal, schiet en ... Almarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Aguirre met een snelle inworp. Saer is nu in balbezit. Saer passt de bal zonder na te denken. Angelucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambeteros Bolívar 58%, Caballos de Sabaneta 42%.
Gambeteros Bolívar - Caballos de Sabaneta 0:1

59e minuut.
Inworp. Manzano met de inworp. Carrero is nu in balbezit. Saer onderschept slim de pass. Saer passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Pulgar onderschept slim de pass. Pulgar speelt de bal door. Angelucci rent richting de bal. Angelucci haalt uit met een fantastische trap. Almarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Brion met een sublieme pass. Vílchez rent richting de bal. Vílchez passt de bal zonder na te denken. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Bruzual is nu in balbezit. Carrero is nu in balbezit. Bruzual verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Saer de bal. Saer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambeteros Bolívar - Caballos de Sabaneta 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambeteros Bolívar 46%, Caballos de Sabaneta 54%.
Gambeteros Bolívar - Caballos de Sabaneta 0:2