Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros de Anzoátegui cardozoFC
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Morillo rent richting de bal. Morillo met een sublieme pass. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piedra de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Anzoátegui - cardozoFC 1:0

17e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo rent richting de bal. Pacheco is nu in balbezit. Morillo rent richting de bal. Morillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Anzoátegui - cardozoFC 2:0

19e minuut.
Falcón rent richting de bal. Peñaranda onderschept slim de pass. Durán rent richting de bal. Durán draait met de bal, schiet en ... Sosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Anzoátegui - cardozoFC 2:1

37e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Morles kopt de bal weg. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sucre kopt de bal weg. Morillo heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Velandia zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Velandia moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Velandia schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Morillo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Morillo kan niet meer verder spelen. Peláez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Anzoátegui 40%, cardozoFC 60%.
Caballeros de Anzoátegui - cardozoFC 2:1

57e minuut.
Klungelig pakt Barandarian de bal. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barandarian. Barandarian krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sucre. Sucre krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade met een sublieme pass. Klungelig pakt Sucre de bal. Durán is nu in balbezit. Durán draait met de bal, schiet en ... Sosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Casas rent richting de bal. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sucre krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez passt de bal in één keer door. Pacheco rent richting de bal. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Anzoátegui - cardozoFC 3:1

87e minuut.
Peláez kopt de bal weg. Pacheco rent richting de bal. Pacheco passt de bal in één keer door. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Anzoátegui 59%, cardozoFC 41%.
Caballeros de Anzoátegui - cardozoFC 3:1