Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL MADRID FUG Turcos de Amazonas
424 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Aristigueta onderschept slim de pass. Aristigueta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chiquillo de bal. Chiquillo haalt uit met een fantastische trap. Figueroa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - Turcos de Amazonas 1:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loreto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chacao rent richting de bal. Chacao geeft een hoge lob. Figueroa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - Turcos de Amazonas 2:0

9e minuut.
Montilla rent richting de bal. Montilla passt de bal in één keer door. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo schiet op doel. Figueroa bokst de bal weg.

12e minuut.
Oropeza rent richting de bal. Tarazona rent richting de bal. Met opzet legt Oropeza zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Oropeza naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacao verovert de bal door een tackle van achteren. Chacao met een sublieme pass. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Montilla passt de bal met de wreef. Aristigueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla begaat een overtreding. Montilla krijgt een gele kaart. Villalta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duval komt het veld opgelopen. Aristigueta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Aristeguieta de bal. Chiquillo is nu in balbezit. Chiquillo schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID FUG 51%, Turcos de Amazonas 49%.
REAL MADRID FUG - Turcos de Amazonas 2:0

57e minuut.
Chacao is nu in balbezit. Chacao geeft een hoge lob. Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Aristeguieta de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sarmiento speelt de bal door. Obregón rent richting de bal. Obregón probeert naar een medespeler te passen. Cuares rent richting de bal. Cuares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Sira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Loreto haalt uit met een fantastische trap. Vizcarrondo springt en kopt de bal. Figueroa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Perea geeft de bal voor. Sarmiento kopt de bal weg. Montilla is nu in balbezit. Chacao bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tarazona rent richting de bal. Chacao onderschept slim de pass. Chacao speelt de bal door. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - Turcos de Amazonas 3:0

85e minuut.
Chiquillo verovert de bal door een tackle van achteren. Tarazona is nu in balbezit. Chiquillo onderschept slim de pass. Chiquillo schiet op doel. Figueroa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID FUG - Turcos de Amazonas 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID FUG 30%, Turcos de Amazonas 70%.
REAL MADRID FUG - Turcos de Amazonas 4:0