Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambeteros Bolívar Caballeros de Cojedes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
González probeert naar een medespeler te passen. Figueroa rent richting de bal. Figueroa schiet op doel. Almarza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pedroza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambeteros Bolívar - Caballeros de Cojedes 0:1

22e minuut.
Carrero is nu in balbezit. González onderschept slim de pass. González passt de bal zonder na te denken. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa draait met de bal, schiet en ... Almarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Brion is nu in balbezit. Brion passt de bal in één keer door. Carrero met een sublieme pass. Klungelig pakt Vílchez de bal. Vílchez draait met de bal, schiet en ... Di Giorgi bokst de bal weg.

42e minuut.
Aristigueta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navea met een snelle inworp. Guerra is nu in balbezit. Guerra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambeteros Bolívar 51%, Caballeros de Cojedes 49%.
Gambeteros Bolívar - Caballeros de Cojedes 0:1

53e minuut.
Primera speelt de bal door. Luzardo is nu in balbezit. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap. Almarza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambeteros Bolívar - Caballeros de Cojedes 0:2

75e minuut.
Kouffati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sarmiento komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Sira verovert de bal door een tackle van achteren. Sira geeft de bal voor. Pedroza rent richting de bal. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Navea speelt de bal door. Aristigueta is nu in balbezit. Aristigueta geeft een lange en hoge pass. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambeteros Bolívar 71%, Caballeros de Cojedes 29%.
Gambeteros Bolívar - Caballeros de Cojedes 0:2