Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros de Cojedes Gambeteros Bolívar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Bejarano passt de bal in één keer door. Becerra is nu in balbezit. Becerra met een sublieme pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Primera verovert de bal door een tackle van achteren. Primera passt de bal zonder na te denken. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez rent richting de bal. Vílchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Primera verovert de bal door een tackle van achteren. González speelt de bal door. Figueroa rent richting de bal. Figueroa haalt uit met een fantastische trap. Almarza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Cojedes - Gambeteros Bolívar 1:0

42e minuut.
González verovert de bal door een tackle van achteren. González probeert naar een medespeler te passen. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa draait met de bal, schiet en ... Almarza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Cojedes - Gambeteros Bolívar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Cojedes 62%, Gambeteros Bolívar 38%.
Caballeros de Cojedes - Gambeteros Bolívar 2:0

50e minuut.
Brion speelt de bal door. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra rent richting de bal. Vílchez rent richting de bal. Vílchez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pedroza met een harde bal richting middenveld. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. González probeert naar een medespeler te passen. Figueroa rent richting de bal. Figueroa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Guerra geeft een lange en hoge pass. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra begaat een overtreding. Becerra krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Guerra rent richting de bal. Primera is nu in balbezit. Primera geeft een hoge lob. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Cojedes - Gambeteros Bolívar 3:0

89e minuut.
Kouffati probeert naar een medespeler te passen. Figueroa rent richting de bal. González is nu in balbezit. Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueroa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Cojedes 49%, Gambeteros Bolívar 51%.
Caballeros de Cojedes - Gambeteros Bolívar 3:0