Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magdaleno fc Turcos de Amazonas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Villalta geeft een hoge lob. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Pedraza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedraza met een sublieme pass. Daar is Quintana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuares rent richting de bal. Cuares haalt uit met een fantastische trap. Armas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rivas kopt de bal weg. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sira. Sira krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Aranda kopt de bal weg. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento passt de bal met de wreef. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Pedraza is nu in balbezit. Pedraza passt de bal zonder na te denken. Rivas is nu in balbezit. Rivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magdaleno fc - Turcos de Amazonas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magdaleno fc 48%, Turcos de Amazonas 52%.
Magdaleno fc - Turcos de Amazonas 1:0

54e minuut.
Sarmiento geeft een hoge lob. Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Hernández rent richting de bal. Hernández draait met de bal, schiet en ... Quintana probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Quintana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palomares met een snelle inworp. Hernández rent richting de bal. Hernández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obregón is nu in balbezit. Aranda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obregón raakt geblesseerd tijdens het duel. Hernández kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Armas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magdaleno fc - Turcos de Amazonas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magdaleno fc 48%, Turcos de Amazonas 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magdaleno fc - Turcos de Amazonas 1:1