Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas Subterráneos Gambeteros Bolívar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen weak


24e minuut.
Faríñez rent richting de bal. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Urbaneja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urbaneja krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal in één keer door. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez draait met de bal, schiet en ... Saldivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Subterráneos - Gambeteros Bolívar 0:1

32e minuut.
Olivares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faríñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Faríñez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faríñez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ranas Subterráneos - Gambeteros Bolívar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Subterráneos 46%, Gambeteros Bolívar 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ranas Subterráneos - Gambeteros Bolívar 1:1

55e minuut.
Navea passt de bal zonder na te denken. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Saldivia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ranas Subterráneos - Gambeteros Bolívar 1:2

60e minuut.
Faríñez is nu in balbezit. Brion rent richting de bal. Brion passt de bal in één keer door. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez draait met de bal, schiet en ... Saldivia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Carrero passt de bal met de wreef. Brion is nu in balbezit. Brion geeft een hoge lob. Navea is nu in balbezit. Navea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Subterráneos 62%, Gambeteros Bolívar 38%.
Ranas Subterráneos - Gambeteros Bolívar 1:2