Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallos UD Vibrantes Rapaces
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Silva is nu in balbezit. Bandres rent richting de bal. Silva begaat een overtreding. Silva krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Palacio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Savarino komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Lozano met een sublieme pass. Sarcos is nu in balbezit. Sarcos geeft de bal voor. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos UD - Vibrantes Rapaces 1:0

38e minuut.
Silva onderschept slim de pass. Silva geeft een hoge lob. Cabral rent richting de bal. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano geeft een lange en hoge pass. Olivero rent richting de bal. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos UD 54%, Vibrantes Rapaces 46%.
Gallos UD - Vibrantes Rapaces 1:0

46e minuut.
Soteldo heeft problemen om de bal te vangen. Soteldo passt de bal in één keer door. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tavares de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos UD - Vibrantes Rapaces 2:0

53e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva geeft de bal voor. Inworp. Cumare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bandres geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mayz rent richting de bal. Olivero onderschept slim de pass. Olivero met een sublieme pass. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Parada geeft een hoge lob. Silva is nu in balbezit. Met opzet legt Villareal zijn tegenspeler op de grond. Villareal krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Delgado geeft de bal voor. Parada kopt de bal weg. Daar is Sarcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandres is nu in balbezit. Bandres draait met de bal, schiet en ... Toloza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos UD 62%, Vibrantes Rapaces 38%.
Gallos UD - Vibrantes Rapaces 2:0