Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruceros Horribles FC Águilas Unión
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Feltscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Azpurua verovert de bal door een tackle van achteren. Azpurua speelt de bal door. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja passt de bal met de wreef. Maturén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Torrealba is nu in balbezit. Torrealba geeft een lange en hoge pass. Dudamel is nu in balbezit. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Adamas passt de bal zonder na te denken. Mavares is nu in balbezit. Mavares passt de bal in één keer door. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cruceros Horribles FC - Águilas Unión 1:0

26e minuut.
Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpeccio is nu in balbezit. Scarpeccio passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galvis zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dudamel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruceros Horribles FC - Águilas Unión 1:1

38e minuut.
Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba probeert naar een medespeler te passen. Del Valle is nu in balbezit. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruceros Horribles FC 70%, Águilas Unión 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruceros Horribles FC - Águilas Unión 1:1

46e minuut.
Klungelig pakt Dudamel de bal. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dudamel. Dudamel krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Barandarian kopt de bal weg. Daar is Vivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudamel is nu in balbezit. Dudamel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nava geeft een lange en hoge pass. Vivas is nu in balbezit. Vivas geeft de bal voor. Peraza heeft problemen om de bal te vangen. Peraza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Peraza probeert naar een medespeler te passen. Padrón rent richting de bal. Padrón passt de bal zonder na te denken. Dudamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudamel draait met de bal, schiet en ... Centeno bokst de bal weg.

90e minuut.
Padrón is nu in balbezit. Padrón met een sublieme pass. Nava rent richting de bal. Dudamel is nu in balbezit. Dudamel schiet op doel. Centeno bokst de bal weg. Daar is Barandarian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruceros Horribles FC - Águilas Unión 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruceros Horribles FC 52%, Águilas Unión 48%.
Cruceros Horribles FC - Águilas Unión 1:2