Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vibrantes Rapaces Canilleros CF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mayz probeert naar een medespeler te passen. Díez is nu in balbezit. Díez passt de bal in één keer door. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cabral raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Castellanos komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Elie met een sublieme pass. Klungelig pakt Urbina de bal. Lozano begaat een overtreding. Lozano krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Pabón geeft een lange en hoge pass. Lozano kopt de bal weg. Daar is Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cumare rent richting de bal. Cumare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Díez is nu in balbezit. Bandres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pabón met een snel genomen vrije trap. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sandoval de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vibrantes Rapaces - Canilleros CF 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vibrantes Rapaces 53%, Canilleros CF 47%.
Vibrantes Rapaces - Canilleros CF 0:1

46e minuut.
Machado rent richting de bal. Bandres onderschept slim de pass. Met opzet legt Elie zijn tegenspeler op de grond. Elie krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Elie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cumare met de inworp. Bandres rent richting de bal. Bandres draait met de bal, schiet en ... Paal! Melamed maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vibrantes Rapaces - Canilleros CF 1:1

61e minuut.
Urbina rent richting de bal. Tavares verovert de bal door een tackle van achteren. Machado onderschept slim de pass. Machado schiet op doel. Caridad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vibrantes Rapaces - Canilleros CF 1:2

65e minuut.
Parada geeft de bal voor. Bandres kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Díez de bal onder controle te krijgen. Villareal is nu in balbezit. Villareal draait met de bal, schiet en ... Melamed kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vibrantes Rapaces - Canilleros CF 2:2

73e minuut.
Pabón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parada met een snelle inworp. Bandres rent richting de bal. Bandres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Castellanos de bal. Castellanos met een sublieme pass. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandres bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandres draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal haalt uit met een fantastische trap. Melamed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villareal heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Bandres raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Noguera komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón passt de bal met de wreef. Inworp. Mayz met een snelle inworp. Parada geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Melamed trapt de bal weg van het doel. Mayz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Riera de bal onder controle te krijgen. Villareal rent richting de bal. Villareal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cumare bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumare probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noguera de bal. Villareal is nu in balbezit. Villareal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vibrantes Rapaces 39%, Canilleros CF 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vibrantes Rapaces - Canilleros CF 2:2