Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallos UD Demonios de Monagas
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo geeft een lange en hoge pass. Daar is Palomino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Urquia geeft de bal voor. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero passt de bal in één keer door. Soteldo rent richting de bal. Soteldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta draait met de bal, schiet en ... Valderrama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Portillo neemt de hoekschop. Klungelig pakt Olivero de bal. Puerto met een sublieme pass. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos UD 47%, Demonios de Monagas 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallos UD - Demonios de Monagas 0:0

53e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Dolgetta rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Urquia ... Strafschop! Urquia krijgt een gele kaart. Dolgetta raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Carbonell neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos UD - Demonios de Monagas 1:0

69e minuut.
Sarcos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casanova komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Casanova met een sublieme pass. Dolgetta rent richting de bal. Carbonell rent richting de bal. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Arcay met een snelle inworp. Carbonell probeert de bal met de borst te controleren. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Dolgetta rent richting de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Dolgetta is nu in balbezit. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Olivero de bal. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell passt de bal in één keer door. Cermeño is nu in balbezit. Cermeño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell met een sublieme pass. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap. Valderrama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos UD - Demonios de Monagas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos UD 36%, Demonios de Monagas 64%.
Gallos UD - Demonios de Monagas 2:0