Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hormigas UA Dream team 19
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Boscán probeert naar een medespeler te passen. Del Valle is nu in balbezit. Del Valle probeert naar een medespeler te passen. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Colmenares is nu in balbezit. Colmenares geeft een hoge lob. Daar is Ayala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Boscán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McIntosh verovert de bal door een tackle van achteren. McIntosh passt de bal in één keer door. Vergara rent richting de bal. Vergara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hormigas UA - Dream team 19 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hormigas UA 63%, Dream team 19 37%.
Hormigas UA - Dream team 19 0:1

47e minuut.
Arocha kopt de bal weg. Meleán is nu in balbezit. Meleán passt de bal in één keer door. Vergara is nu in balbezit. Vergara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Boscán de bal onder controle te krijgen. Ayala is nu in balbezit. Boscán verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Molina rent richting de bal. Del Valle is nu in balbezit. Molina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del Valle raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Del Valle kan niet meer verder spelen. Centeno komt het veld opgelopen.

65e minuut.
McIntosh met een sublieme pass. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McIntosh. McIntosh krijgt een gele kaart. Boscán wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Boscán kan niet meer verder spelen. Filomeno komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza passt de bal met de wreef. Davalillo rent richting de bal. Davalillo schiet op doel. Castillo probeert de bal aan de voet te houden. Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Mendoza verovert de bal door een tackle van achteren. Reinoso rent richting de bal. Colmenares maakt een afschuwelijke overtreding. Colmenares krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Reinoso is nu in balbezit. Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares probeert naar een medespeler te passen. Davalillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Davalillo haalt uit met een fantastische trap. Millán bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hormigas UA 53%, Dream team 19 47%.
Hormigas UA - Dream team 19 0:1