Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demonios de Monagas Vibrantes Rapaces
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal in één keer door. Noguera is nu in balbezit. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios de Monagas - Vibrantes Rapaces 0:1

21e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Villareal de bal. Villareal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chacao de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Lozano passt de bal in één keer door. Cumare bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumare geeft een hoge lob. Villareal rent richting de bal. Villareal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Chacao geeft een hoge lob. Portillo kopt de bal weg. Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Parada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios de Monagas - Vibrantes Rapaces 0:2

37e minuut.
Noguera verovert de bal door een tackle van achteren. Noguera probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Noguera rent richting de bal. Noguera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios de Monagas 65%, Vibrantes Rapaces 35%.
Demonios de Monagas - Vibrantes Rapaces 0:2

60e minuut.
Daar is Di Giorgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Giorgi geeft een lange en hoge pass. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Cepeda rent richting de bal. Cepeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mayz passt de bal in één keer door. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi met een sublieme pass. Cepeda rent richting de bal. Cepeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mayz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayz passt de bal in één keer door. Lozano rent richting de bal. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Villareal rent richting de bal. Villareal draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Chacao de bal. Noguera rent richting de bal. Noguera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios de Monagas 57%, Vibrantes Rapaces 43%.
Demonios de Monagas - Vibrantes Rapaces 0:2