Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canilleros CF Miantella FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas rent richting de bal. Pabón onderschept slim de pass. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Larotonda is nu in balbezit. Larotonda probeert naar een medespeler te passen. Armas is nu in balbezit. Armas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Díez probeert naar een medespeler te passen. Urbina rent richting de bal. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canilleros CF 65%, Miantella FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canilleros CF - Miantella FC 0:0

48e minuut.
Riera probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Carache met de inworp. Klungelig pakt Galea de bal. Galea haalt uit met een fantastische trap. Melamed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Túñez rent richting de bal. Túñez geeft de bal voor. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Romero de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Túñez neemt de hoekschop. Daar is Urbina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rey kopt de bal weg. Elie met een sublieme pass. Melo geeft een hoge lob. Díez is nu in balbezit. Díez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canilleros CF 34%, Miantella FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canilleros CF - Miantella FC 0:0