Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miantella FC Sokkeros Económicos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Figueira is nu in balbezit. Figueira haalt uit met een fantastische trap. Mavares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montilla is nu in balbezit. Montilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Galea passt de bal zonder na te denken. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández passt de bal zonder na te denken. Galea is nu in balbezit. Galea haalt uit met een fantastische trap. Vílchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Montilla onderschept slim de pass. Figueira heeft problemen om de bal te vangen. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ... Romero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Padrón trapt de bal weg. Klungelig pakt Portillo de bal. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez passt de bal met de wreef. Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla rent richting de bal. Montilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miantella FC - Sokkeros Económicos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miantella FC 58%, Sokkeros Económicos 42%.
Miantella FC - Sokkeros Económicos 0:1

63e minuut.
Larotonda rent richting de bal. Montilla verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Camacho speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereira met een snelle inworp. Dhers probeert de bal met de borst te controleren. Dhers geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Miantella FC - Sokkeros Económicos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miantella FC 54%, Sokkeros Económicos 46%.
Miantella FC - Sokkeros Económicos 0:2