Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruceros Horribles FC Dream team 19
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Vergara rent richting de bal. Vergara geeft een hoge lob. Daar is Scarpeccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios geeft een hoge lob. Nava heeft problemen om de bal te vangen. Centeno bokst de bal weg.

32e minuut.
Vergara rent richting de bal. Ayala rent richting de bal. Barandarian speelt de bal door. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Barrios met de inworp. Vergara rent richting de bal. Vergara schiet op doel. Na een snelle pass probeert Del Valle de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Azpurua geeft de bal voor. Inworp. Lucena met een snelle inworp. Klungelig pakt Vergara de bal. Vergara geeft een lange en hoge pass. Centeno bokst de bal weg. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruceros Horribles FC - Dream team 19 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruceros Horribles FC 68%, Dream team 19 32%.
Cruceros Horribles FC - Dream team 19 0:1

52e minuut.
Inworp. Barrios met de inworp. Vergara probeert naar een medespeler te passen. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle draait met de bal, schiet en ... Centeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruceros Horribles FC - Dream team 19 0:2

57e minuut.
Vergara onderschept slim de pass. Vergara passt de bal met de wreef. Ayala is nu in balbezit. Ayala draait met de bal, schiet en ... Nava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vergara rent richting de bal. Vergara passt de bal met de wreef. Barrios speelt de bal door. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lucena met de inworp. Vergara is nu in balbezit. Vergara geeft de bal voor. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruceros Horribles FC 77%, Dream team 19 23%.
Cruceros Horribles FC - Dream team 19 0:2