Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hormigas UA Demonios de Monagas
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Daar is Boscán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puerto verovert de bal door een tackle van achteren. Puerto passt de bal in één keer door. Cepeda rent richting de bal. Cepeda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

23e minuut.
Guerrero trapt de bal weg van het doel. Boscán kopt de bal weg. Di Giorgi rent richting de bal. Ortigoza onderschept slim de pass. Ortigoza draait met de bal, schiet en ... Valderrama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bustamante zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Di Giorgi de bal. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Davalillo rent richting de bal. Davalillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hormigas UA - Demonios de Monagas 1:0

29e minuut.
Boscán geeft een hoge lob. Chacao probeert de bal aan de voet te houden. Davalillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Davalillo schiet op doel. Valderrama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hormigas UA - Demonios de Monagas 2:0

38e minuut.
Arcay probeert naar een medespeler te passen. Puerto is nu in balbezit. Met opzet legt Olivares zijn tegenspeler op de grond. Olivares is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hormigas UA 44%, Demonios de Monagas 56%.
Hormigas UA - Demonios de Monagas 2:0

57e minuut.
Arocha probeert naar een medespeler te passen. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza passt de bal met de wreef. Davalillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Davalillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Urquia speelt de bal door. Arocha rent richting de bal. Arocha passt de bal zonder na te denken. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza haalt uit met een fantastische trap. Valderrama bokst de bal weg.

80e minuut.
Di Giorgi passt de bal zonder na te denken. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft de bal voor. Davalillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Davalillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Cermeño geeft een lange en hoge pass. Puerto is nu in balbezit. Puerto probeert naar een medespeler te passen. Cermeño rent richting de bal. Cermeño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hormigas UA 38%, Demonios de Monagas 62%.
Hormigas UA - Demonios de Monagas 2:0