Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas Unión Vibrantes Rapaces
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Parada onderschept slim de pass. Parada passt de bal zonder na te denken. Villareal is nu in balbezit. Bandres is nu in balbezit. Bandres haalt uit met een fantastische trap. Paal! Maturén verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Lozano speelt de bal door. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba passt de bal met de wreef. Dudamel is nu in balbezit. Dudamel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sandoval trapt de bal weg van het doel. Torrealba kopt de bal weg. Klungelig pakt Mayz de bal. Dudamel rent richting de bal. Dudamel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Marín kopt de bal weg. Padrón rent richting de bal. Padrón met een sublieme pass. Dudamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudamel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Torrealba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Padrón de bal. Padrón speelt de bal door. Dudamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudamel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Delgado geeft een hoge lob. Brizuela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parada. Parada krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Padrón is nu in balbezit. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Dudamel is nu in balbezit. Dudamel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Unión 50%, Vibrantes Rapaces 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águilas Unión - Vibrantes Rapaces 0:0

62e minuut.
Marín probeert naar een medespeler te passen. Padrón is nu in balbezit. Padrón probeert naar een medespeler te passen. Dudamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudamel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Unión - Vibrantes Rapaces 1:0

68e minuut.
Cabral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galvis zal de hoekschop nemen. Marín is nu in balbezit. Marín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Unión - Vibrantes Rapaces 2:0

73e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Feltscher de bal. Torrealba rent richting de bal. Torrealba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Feltscher passt de bal zonder na te denken. Dudamel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lozano. Lozano krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Maturén met een harde bal richting middenveld. Lozano controleert de bal met de borst. Torrealba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torrealba krijgt een gele kaart. Lozano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lozano kan niet meer verder spelen. Millán komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Mayz speelt de bal door. Millán is nu in balbezit. Millán speelt de bal door. Villareal is nu in balbezit. Villareal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Unión - Vibrantes Rapaces 2:1

89e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín onderschept slim de pass. Bandres begaat een overtreding. Bandres krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Unión 25%, Vibrantes Rapaces 75%.
Águilas Unión - Vibrantes Rapaces 2:1