Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokkeros Económicos Dream team 19
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Escalona geeft de bal voor. Montilla is nu in balbezit. Del Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira is nu in balbezit. Figueira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkeros Económicos - Dream team 19 1:0

43e minuut.
Ayala passt de bal zonder na te denken. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portillo. Barrios is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barrios zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Vílchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ayala rent richting de bal. Ayala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokkeros Económicos - Dream team 19 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkeros Económicos 49%, Dream team 19 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sokkeros Económicos - Dream team 19 1:1

46e minuut.
Pereira geeft een hoge lob. Barrios kan de bal niet met de borst controleren. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios draait met de bal, schiet en ... Vílchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Fernández geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lucena met de inworp. Vergara is nu in balbezit. Vergara haalt uit met een fantastische trap. Vílchez bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colmenares met de inworp. Barrios speelt de bal door. Vergara rent richting de bal. Vergara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkeros Económicos - Dream team 19 1:2

71e minuut.
Dhers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arnáudez komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ayala onderschept slim de pass. Ayala passt de bal zonder na te denken. Cabrera rent richting de bal. Vergara is nu in balbezit. Vergara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkeros Económicos 65%, Dream team 19 35%.
Sokkeros Económicos - Dream team 19 1:2