Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goleadores Litoral Demonios de Monagas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Pastor rent richting de bal. Cermeño verovert de bal door een tackle van achteren. Cermeño probeert naar een medespeler te passen. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Cepeda de bal. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cermeño onderschept slim de pass. Cermeño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giorgi passt de bal in één keer door. Cepeda rent richting de bal. Cepeda schiet op doel. Dhers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Cermeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cermeño met een sublieme pass. Pastor rent richting de bal. Cepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Cepeda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleadores Litoral - Demonios de Monagas 0:1

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olivero met een harde bal richting middenveld. Cermeño kopt de bal weg. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleadores Litoral 50%, Demonios de Monagas 50%.
Goleadores Litoral - Demonios de Monagas 0:1

70e minuut.
Cermeño speelt de bal door. Puerto probeert naar een medespeler te passen. Pastor rent richting de bal. Cermeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cermeño draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Maestre onderschept slim de pass. Maestre met een sublieme pass. Urbina rent richting de bal. Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalzman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goleadores Litoral - Demonios de Monagas 1:1

77e minuut.
González is nu in balbezit. González passt de bal zonder na te denken. Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalzman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guerrero de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. González geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zalzman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleadores Litoral - Demonios de Monagas 2:1

81e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Pastor geeft een lange en hoge pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina onderschept slim de pass. Urbina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pastor geeft een lange en hoge pass. Guerrero is nu in balbezit. Zalzman onderschept slim de pass. Zalzman haalt uit met een fantastische trap. Valderrama maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Villalobos geeft een lange en hoge pass. Puerto rent richting de bal. Met opzet legt Lancken zijn tegenspeler op de grond. Lancken krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleadores Litoral 55%, Demonios de Monagas 45%.
Goleadores Litoral - Demonios de Monagas 2:1