Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vibrantes Rapaces Valdebes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen tragic


2e minuut.
Soublette passt de bal in één keer door. Montezuma geeft een hoge lob. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vibrantes Rapaces - Valdebes 0:1

31e minuut.
Leal onderschept slim de pass. Montezuma rent richting de bal. Montezuma speelt de bal door. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Tavares trapt de bal weg van het doel. Bandres kopt de bal weg. Villareal rent richting de bal. Villareal draait met de bal, schiet en ... Palacio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Leal is nu in balbezit. Leal geeft een hoge lob. Bandres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lozano is nu in balbezit. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Palacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vibrantes Rapaces 69%, Valdebes 31%.
Vibrantes Rapaces - Valdebes 0:1

47e minuut.
Mariño rent richting de bal. Mariño passt de bal met de wreef. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette onderschept slim de pass. Soublette draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Leal probeert naar een medespeler te passen. Maldonado is nu in balbezit. Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft een lange en hoge pass. Maldonado geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Vibrantes Rapaces - Valdebes 0:2

52e minuut.
Cabral probeert naar een medespeler te passen. Leal heeft problemen om de bal te vangen. Leal passt de bal met de wreef. Soublette is nu in balbezit. Soublette draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cabral geeft een hoge lob. Mayz kopt de bal weg. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandres bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vibrantes Rapaces - Valdebes 1:2

76e minuut.
Mayz passt de bal met de wreef. Cumare bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumare geeft de bal voor. Parada rent richting de bal. Parada geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Soublette rent richting de bal. Mayz verovert de bal door een tackle van achteren. Mayz probeert naar een medespeler te passen. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tavares geeft een hoge lob. Lozano probeert de bal aan de voet te houden. Soublette is nu in balbezit. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vibrantes Rapaces 59%, Valdebes 41%.
Vibrantes Rapaces - Valdebes 1:2