Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas Unión Miantella FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
average Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Doeltrap. Padrón trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Torrealba de bal onder controle te krijgen. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Larotonda passt de bal met de wreef. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Armas is nu in balbezit. Armas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Da Silva de bal onder controle te krijgen. Maturén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Marín met de inworp. Torrealba speelt de bal door. Daar is Dudamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudamel schiet op doel. Romero probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Feltscher is nu in balbezit. Armas onderschept slim de pass. Galea rent richting de bal. Galea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Boscán kopt de bal weg. Brizuela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zárate de bal. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Unión - Miantella FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Unión 53%, Miantella FC 47%.
Águilas Unión - Miantella FC 0:1

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Mavares de bal onder controle te krijgen. Feltscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán is nu in balbezit. Feltscher verovert de bal door een tackle van achteren. Feltscher geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Brizuela onderschept slim de pass. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea probeert naar een medespeler te passen. Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache probeert naar een medespeler te passen. Armas is nu in balbezit. Armas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Boscán probeert naar een medespeler te passen. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea passt de bal zonder na te denken. Armas rent richting de bal. Armas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Unión 44%, Miantella FC 56%.
Águilas Unión - Miantella FC 0:1