Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guardabosques Furiosos Vibrantes Caminantes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Canelón probeert naar een medespeler te passen. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft de bal voor. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Valencia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Núñez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orsini is nu in balbezit. Orsini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Olivero rent richting de bal. Olivero schiet op doel. Vizcarrondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Furiosos - Vibrantes Caminantes 1:0

13e minuut.
Villegas probeert naar een medespeler te passen. Bruzual is nu in balbezit. Bruzual passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Orsini de bal. Orsini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Villegas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Olses de bal onder controle te krijgen. Bruzual rent richting de bal. Olses onderschept slim de pass. Olses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guardabosques Furiosos - Vibrantes Caminantes 1:1

38e minuut.
Monsalve passt de bal met de wreef. Canelón is nu in balbezit. Canelón passt de bal met de wreef. Olses is nu in balbezit. Olses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Furiosos - Vibrantes Caminantes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Furiosos 46%, Vibrantes Caminantes 54%.
Guardabosques Furiosos - Vibrantes Caminantes 1:2

59e minuut.
Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero rent richting de bal. García begaat een overtreding. García krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Abreu heeft problemen om de bal te vangen. Canelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abreu krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu geeft de bal voor. Bruzual probeert naar een medespeler te passen. Orsini rent richting de bal. Orsini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
García bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez probeert naar een medespeler te passen. Orsini heeft problemen om de bal te vangen. Orsini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Olivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robledo rent richting de bal. Landaeta onderschept slim de pass. Olivero is nu in balbezit. Olivero haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Furiosos 51%, Vibrantes Caminantes 49%.
Guardabosques Furiosos - Vibrantes Caminantes 1:2