Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Automáticos Potentes Marinos Caminantes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Rojo rent richting de bal. Rojo geeft een hoge lob. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache draait met de bal, schiet en ... Dolgetta probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal in één keer door. Mireles heeft problemen om de bal te vangen. Mangana is nu in balbezit. Mangana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bracamonte probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojo met de inworp. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Inworp. Arrieta met de inworp. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache geeft een hoge lob. Zabala maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Automáticos Potentes - Marinos Caminantes 0:1

22e minuut.
Domínguez trapt de bal weg. Rosa kopt de bal weg. Bracamonte heeft problemen om de bal te vangen. Zabala is nu in balbezit. Zabala draait met de bal, schiet en ... Domínguez bokst de bal weg.

29e minuut.
Meléndez passt de bal in één keer door. Ceciliano is nu in balbezit. Ceciliano geeft een hoge lob. Mireles is nu in balbezit. Mireles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Automáticos Potentes 51%, Marinos Caminantes 49%.
Automáticos Potentes - Marinos Caminantes 0:1

53e minuut.
Bracamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracamonte passt de bal met de wreef. Mireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles haalt uit met een fantastische trap. Granados werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Automáticos Potentes - Marinos Caminantes 1:1

80e minuut.
Mangana rent richting de bal. Mireles rent richting de bal. Mangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles is nu in balbezit. Mireles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Automáticos Potentes - Marinos Caminantes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Automáticos Potentes 48%, Marinos Caminantes 52%.
Automáticos Potentes - Marinos Caminantes 2:1