Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos Sporting Desastrosos Infames
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Rangel speelt de bal door. Baena is nu in balbezit. Baena passt de bal met de wreef. Maestre rent richting de bal. Maestre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Brito is nu in balbezit. Romero onderschept slim de pass. Romero speelt de bal door. Maestre is nu in balbezit. Maestre haalt uit met een fantastische trap. Prieto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Romero probeert de bal met de borst te controleren. Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Marín geeft een hoge lob. Bastidas heeft problemen om de bal te vangen. Bastidas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Guerra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Limardo is nu in balbezit. Limardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ponzo heeft problemen om de bal te vangen. Limardo is nu in balbezit. Ponzo maakt een afschuwelijke overtreding. Ponzo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Sporting 51%, Desastrosos Infames 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magos Sporting - Desastrosos Infames 0:0

46e minuut.
Malave met een sublieme pass. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra geeft een hoge lob. Utrera is nu in balbezit. Utrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ponzo passt de bal in één keer door. Baena rent richting de bal. Limardo verovert de bal door een tackle van achteren. Limardo geeft de bal voor. Marín kopt de bal weg. Leañez bokst de bal weg.

61e minuut.
Quintana rent richting de bal. Quintana geeft een lange en hoge pass. Maestre kopt de bal weg. Zambrano rent richting de bal. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Sporting - Desastrosos Infames 1:0

64e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponzo. Ponzo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Klungelig pakt Utrera de bal. Limardo rent richting de bal. Met opzet legt Zambrano zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zambrano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zambrano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Sporting 46%, Desastrosos Infames 54%.
Magos Sporting - Desastrosos Infames 1:0