Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas Potentes Colibries Horribles
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira onderschept slim de pass. Sira met een sublieme pass. Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sira met een sublieme pass. Azpurua is nu in balbezit. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Obregón is nu in balbezit. Obregón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jaspe kopt de bal weg. Vargas is nu in balbezit. Arango Saenz rent richting de bal. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Dolguetta geeft een lange en hoge pass. Ramos is nu in balbezit. Ramos passt de bal zonder na te denken. Rojas rent richting de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Vargas passt de bal in één keer door. Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolguetta onderschept slim de pass. Dolguetta geeft de bal voor. Chacón probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jaspe kopt de bal weg. Vargas probeert de bal aan de voet te houden. Arango Saenz is nu in balbezit. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Saggiomo rent richting de bal. Saggiomo geeft een lange en hoge pass. Ramos kopt de bal weg. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ferraresi trapt de bal weg van het doel. Azpurua kopt de bal weg. Sifontes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Chacón geeft de bal voor. Inworp. Briceño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Briceño neemt de hoekschop. Prieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Sifontes heeft problemen om de bal te vangen. Ramos rent richting de bal. Sifontes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sifontes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Potentes 38%, Colibries Horribles 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águilas Potentes - Colibries Horribles 0:0

51e minuut.
Prieto trapt de bal weg. Ramos kopt de bal weg. Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas schiet op doel. Ferraresi bokst de bal weg.

53e minuut.
Chacón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tabata met de inworp. Briceño rent richting de bal. Briceño draait met de bal, schiet en ... Prieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Sira met een snelle inworp. Vargas geeft de bal voor. Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Obregón is nu in balbezit. Obregón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Chacón rent richting de bal. Briceño onderschept slim de pass. Briceño geeft een lange en hoge pass. Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Azpurua is nu in balbezit. Azpurua geeft een lange en hoge pass. Ramos probeert de bal aan de voet te houden. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez geeft een hoge lob. Vargas kopt de bal weg. Obregón rent richting de bal. Obregón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Potentes 41%, Colibries Horribles 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águilas Potentes - Colibries Horribles 0:0