Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malos Duros Reemplazables Económicos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Olivo onderschept slim de pass. McIntosh rent richting de bal. Romo onderschept slim de pass. Romo schiet op doel. Freire werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Machís is nu in balbezit. Machís haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malos Duros - Reemplazables Económicos 0:1

10e minuut.
Machís is nu in balbezit. McIntosh is nu in balbezit. Machís onderschept slim de pass. Machís draait met de bal, schiet en ... Freire werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malos Duros - Reemplazables Económicos 0:2

14e minuut.
Ochoa met een sublieme pass. Olivera is nu in balbezit. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas schiet op doel. Montana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malos Duros - Reemplazables Económicos 1:2

18e minuut.
Aguerreverre met een snelle inworp. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo maakt een afschuwelijke overtreding. Morillo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Aguerreverre heeft problemen om de bal te vangen. Landaeta is nu in balbezit. Aguerreverre begaat een overtreding. Aguerreverre krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Aguerreverre probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Landaeta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romo heeft problemen om de bal te vangen. Romo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malos Duros 55%, Reemplazables Económicos 45%.
Malos Duros - Reemplazables Económicos 1:2

49e minuut.
Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malos Duros - Reemplazables Económicos 2:2

59e minuut.
Brizuela passt de bal met de wreef. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas passt de bal met de wreef. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguerreverre met de inworp. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo geeft een lange en hoge pass. Vargas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Olivo is nu in balbezit. Machís bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo haalt uit met een fantastische trap. Daar is Plasencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Landaeta met een sublieme pass. McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Machís onderschept slim de pass. Romo is nu in balbezit. Romo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malos Duros 47%, Reemplazables Económicos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malos Duros - Reemplazables Económicos 2:2