Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas Potentes Magos Sporting
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Rangel kopt de bal weg. Vargas rent richting de bal. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zabala rent richting de bal. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Obregón is nu in balbezit. Obregón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Inworp. Briceño met de inworp. Vargas is nu in balbezit. Vargas geeft een lange en hoge pass. Sira krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Malave geeft een hoge lob. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tabata krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Maestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Potentes - Magos Sporting 0:1

25e minuut.
Hezzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira onderschept slim de pass. Sira geeft een lange en hoge pass. Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Rangel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obregón is nu in balbezit. Rangel maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rangel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rangel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Jaspe is nu in balbezit. Maestre verovert de bal door een tackle van achteren. Maestre passt de bal in één keer door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Potentes 46%, Magos Sporting 54%.
Águilas Potentes - Magos Sporting 0:1

51e minuut.
Perdomo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sira heeft problemen om de bal te vangen. Sira passt de bal in één keer door. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Águilas Potentes - Magos Sporting 1:1

74e minuut.
Sira met een snelle inworp. Vargas is nu in balbezit. Vargas passt de bal in één keer door. Obregón is nu in balbezit. Obregón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Potentes 49%, Magos Sporting 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águilas Potentes - Magos Sporting 1:1