Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desastrosos Infames Águilas Potentes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
average Verdedigen poor


15e minuut.
Brito met de inworp. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspe met een sublieme pass. Limardo rent richting de bal. Limardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Brito geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vargas is nu in balbezit. Vargas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Villanueva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuicas rent richting de bal. Cuicas geeft een lange en hoge pass. Brito kopt de bal weg. Ferraresi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Desastrosos Infames - Águilas Potentes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desastrosos Infames 54%, Águilas Potentes 46%.
Desastrosos Infames - Águilas Potentes 1:0

72e minuut.
Daar is Sira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sira geeft een hoge lob. Brito probeert de bal aan de voet te houden. Obregón is nu in balbezit. Obregón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Brito passt de bal in één keer door. Limardo rent richting de bal. Limardo met een sublieme pass. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Desastrosos Infames - Águilas Potentes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desastrosos Infames 45%, Águilas Potentes 55%.
Desastrosos Infames - Águilas Potentes 2:0