Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phanters FC Reemplazables Económicos
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Rebolledo rent richting de bal. Olarte rent richting de bal. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. Na een snelle pass probeert Almarza de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Inworp. Rebolledo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdés met een sublieme pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ... Montana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Phanters FC - Reemplazables Económicos 1:0

7e minuut.
Ariza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bejarano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santana rent richting de bal. Santana draait met de bal, schiet en ... Montana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olivera heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phanters FC - Reemplazables Económicos 2:0

21e minuut.
Romo rent richting de bal. Romo probeert naar een medespeler te passen. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Machís verovert de bal door een tackle van achteren. Machís haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phanters FC - Reemplazables Económicos 2:1

24e minuut.
Ariza speelt de bal door. Pocaterra is nu in balbezit. Pocaterra speelt de bal door. Olarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phanters FC - Reemplazables Económicos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phanters FC 48%, Reemplazables Económicos 52%.
Phanters FC - Reemplazables Económicos 3:1

46e minuut.
Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Lugo passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Pocaterra rent richting de bal. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio rent richting de bal. Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo draait met de bal, schiet en ... Núñez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Rebolledo passt de bal in één keer door. Romo heeft problemen om de bal te vangen. Romo passt de bal in één keer door. Machís is nu in balbezit. Machís draait met de bal, schiet en ... Núñez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bejarano onderschept slim de pass. Bejarano speelt de bal door. Almarza heeft problemen om de bal te vangen. Olarte is nu in balbezit. Olarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phanters FC 58%, Reemplazables Económicos 42%.
Phanters FC - Reemplazables Económicos 3:1