Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guardabosques Furiosos BOADASFS
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Abreu onderschept slim de pass. Abreu geeft de bal voor. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero draait met de bal, schiet en ... Orozco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Ramos rent richting de bal. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta passt de bal zonder na te denken. Olivero is nu in balbezit. Olivero haalt uit met een fantastische trap. Orozco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Furiosos - BOADASFS 1:0

25e minuut.
Landaeta met een snelle inworp. Daar is Orsini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini verovert de bal door een tackle van achteren. Orsini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Scovino passt de bal zonder na te denken. Filardo rent richting de bal. Filardo probeert naar een medespeler te passen. Yriarte rent richting de bal. Yriarte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Scovino onderschept slim de pass. Scovino probeert naar een medespeler te passen. Yriarte rent richting de bal. Yriarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Furiosos 67%, BOADASFS 33%.
Guardabosques Furiosos - BOADASFS 1:0

48e minuut.
Carbonell geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Núñez met de inworp. Orsini rent richting de bal. Orsini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Carbonell geeft een hoge lob. Inworp. Núñez met de inworp. Klungelig pakt Orsini de bal. Orsini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini verovert de bal door een tackle van achteren. Orsini passt de bal met de wreef. Olivero rent richting de bal. Olivero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Furiosos - BOADASFS 2:0

79e minuut.
Abreu rent richting de bal. Camejo is nu in balbezit. Camejo speelt de bal door. Yriarte is nu in balbezit. Yriarte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Furiosos - BOADASFS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Furiosos 52%, BOADASFS 48%.
Guardabosques Furiosos - BOADASFS 2:1