Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malos Duros Desastrosos Infames
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Vargas passt de bal in één keer door. Brizuela is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utrera. Brizuela raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brizuela met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Utrera verovert de bal door een tackle van achteren. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Olivo rent richting de bal. Utrera verovert de bal door een tackle van achteren. Limardo speelt de bal door. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marín met een snelle inworp. Olivo verovert de bal door een tackle van achteren. Cuicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuicas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Olivo passt de bal zonder na te denken. Pinto rent richting de bal. Pinto geeft een hoge lob. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malos Duros 59%, Desastrosos Infames 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malos Duros - Desastrosos Infames 0:0

55e minuut.
Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malos Duros - Desastrosos Infames 1:0

68e minuut.
Elie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Limardo is nu in balbezit. Limardo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
McIntosh is nu in balbezit. Brito onderschept slim de pass. Brito met een sublieme pass. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas haalt uit met een fantastische trap. Freire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Anzola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Acevedo komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Utrera rent richting de bal. Brizuela is nu in balbezit. Utrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Utrera krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Brizuela is nu in balbezit. Brizuela geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Brito de bal onder controle te krijgen. Ochoa rent richting de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malos Duros 48%, Desastrosos Infames 52%.
Malos Duros - Desastrosos Infames 1:0