Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reemplazables Económicos Guardabosques Furiosos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


7e minuut.
Morillo onderschept slim de pass. Morillo passt de bal met de wreef. Machís is nu in balbezit. Machís schiet op doel. Na een snelle pass probeert Subirats de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Olivera geeft een hoge lob. Inworp. Landaeta met de inworp. Orsini is nu in balbezit. Orsini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Valdés probeert naar een medespeler te passen. Morillo is nu in balbezit. Morillo speelt de bal door. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Morillo de bal. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo geeft de bal voor. Machís rent richting de bal. Machís haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reemplazables Económicos 59%, Guardabosques Furiosos 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reemplazables Económicos - Guardabosques Furiosos 0:0

51e minuut.
Bruzual rent richting de bal. Bruzual met een sublieme pass. Olivero is nu in balbezit. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Villas is nu in balbezit. Villas passt de bal in één keer door. Paz is nu in balbezit. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Subirats de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Romo onderschept slim de pass. Orsini onderschept slim de pass. Morillo rent richting de bal. Orsini onderschept slim de pass. Orsini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lezama probeert de bal aan de voet te houden. Orsini rent richting de bal. Orsini passt de bal zonder na te denken. Olivero is nu in balbezit. Olivero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Olivero is nu in balbezit. Orsini rent richting de bal. Valdés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valdés krijgt een gele kaart. Orsini raakt geblesseerd tijdens het duel. Abreu met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Lezama rent richting de bal. Lugo begaat een overtreding. Lezama moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lezama kan niet meer verder spelen. Zabala komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reemplazables Económicos 47%, Guardabosques Furiosos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reemplazables Económicos - Guardabosques Furiosos 0:0