Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malos Duros FC Sofcona
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre geeft de bal voor. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Aguerreverre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguerreverre speelt de bal door. Dhers is nu in balbezit. Dhers schiet op doel. Plasencia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Valera kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguerreverre de bal. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhers onderschept slim de pass. Dhers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera is nu in balbezit. Vargas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vargas krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas met een sublieme pass. Chacín is nu in balbezit. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malos Duros 56%, FC Sofcona 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Malos Duros - FC Sofcona 0:0

72e minuut.
McIntosh met de inworp. Echeto rent richting de bal. Brizuela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brizuela krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Valera probeert naar een medespeler te passen. Dhers heeft problemen om de bal te vangen. Dhers passt de bal in één keer door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malos Duros - FC Sofcona 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malos Duros 44%, FC Sofcona 56%.
Malos Duros - FC Sofcona 0:1