Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOADASFS Desastrosos Infames
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen average


25e minuut.
Limardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limardo speelt de bal door. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas draait met de bal, schiet en ... Carbonell onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ocampo geeft de bal voor. Maturén rent richting de bal. Maturén speelt de bal door. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOADASFS - Desastrosos Infames 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOADASFS 57%, Desastrosos Infames 43%.
BOADASFS - Desastrosos Infames 1:0

47e minuut.
Ramos kan de bal niet met de borst controleren. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín passt de bal in één keer door. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft de bal voor. Daar is Ocampo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Yriarte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Yriarte onderschept slim de pass. Filardo is nu in balbezit. Utrera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yriarte legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Scovino speelt de bal door. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Yriarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOADASFS - Desastrosos Infames 2:0

77e minuut.
Ramos kopt de bal weg. Utrera heeft problemen om de bal te vangen. Utrera geeft een lange en hoge pass. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOADASFS 44%, Desastrosos Infames 56%.
BOADASFS - Desastrosos Infames 2:0