Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reemplazables Económicos Real Cabimas CF
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Peraza geeft een lange en hoge pass. Angelucci kopt de bal weg. Klungelig pakt Valdés de bal. Hurtado rent richting de bal. Hurtado schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Valdés probeert naar een medespeler te passen. Lugo is nu in balbezit. Lugo met een sublieme pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rebolledo met de inworp. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés passt de bal met de wreef. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Malave geeft een lange en hoge pass. Peraza rent richting de bal. Peraza met een sublieme pass. Hurtado rent richting de bal. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Anzola probeert naar een medespeler te passen. Almarza heeft problemen om de bal te vangen. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado schiet op doel. Montana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reemplazables Económicos - Real Cabimas CF 0:1

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Morillo de bal onder controle te krijgen. Escobar is nu in balbezit. Escobar passt de bal zonder na te denken. Hurtado rent richting de bal. Hurtado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Morillo is nu in balbezit. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar rent richting de bal. Hurtado rent richting de bal. Hurtado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Lugo probeert naar een medespeler te passen. Anzola is nu in balbezit. Gallardo onderschept slim de pass. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reemplazables Económicos - Real Cabimas CF 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reemplazables Económicos 51%, Real Cabimas CF 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reemplazables Económicos - Real Cabimas CF 1:1

60e minuut.
Valdés passt de bal in één keer door. Lugo is nu in balbezit. Lugo passt de bal zonder na te denken. Romo is nu in balbezit. Romo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Reemplazables Económicos - Real Cabimas CF 2:1

63e minuut.
Lugo onderschept slim de pass. Lugo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zárate de bal. Romo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Lugo is nu in balbezit. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Angelucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Romo rent richting de bal. Romo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reemplazables Económicos 39%, Real Cabimas CF 61%.
Reemplazables Económicos - Real Cabimas CF 2:1