Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phanters FC Águilas Potentes
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 21.1
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Sifontes verovert de bal door een tackle van achteren. Sifontes passt de bal met de wreef. Peña rent richting de bal. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Núñez trapt de bal weg van het doel. Sifontes kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vargas de bal onder controle te krijgen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi verovert de bal door een tackle van achteren. Isnardi geeft de bal voor. Olarte rent richting de bal. Olarte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Antúnez verovert de bal door een tackle van achteren. Antúnez geeft een hoge lob. Jaspe kopt de bal weg. Peña rent richting de bal. Peña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Sifontes de bal. Sifontes speelt de bal door. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jaspe passt de bal zonder na te denken. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana probeert naar een medespeler te passen. Olarte rent richting de bal. Olarte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Briceño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antúnez met een sublieme pass. Santana met een sublieme pass. Klungelig pakt Olarte de bal. Olarte schiet op doel. Ferraresi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Phanters FC - Águilas Potentes 1:0

42e minuut.
Daar is Jaspe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas rent richting de bal. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Peña rent richting de bal. Peña schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phanters FC 63%, Águilas Potentes 37%.
Phanters FC - Águilas Potentes 1:0

55e minuut.
Jaspe kopt de bal weg. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña met een sublieme pass. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. Núñez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Vargas de bal onder controle te krijgen. Sifontes is nu in balbezit. Sifontes passt de bal met de wreef. Peña rent richting de bal. Peña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Antúnez passt de bal zonder na te denken. Jaspe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspe passt de bal in één keer door. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap. Ferraresi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Jaspe kan de bal niet met de borst controleren. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Olarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phanters FC - Águilas Potentes 2:0

84e minuut.
Bejarano rent richting de bal. Bejarano passt de bal met de wreef. Olarte is nu in balbezit. Olarte haalt uit met een fantastische trap. Ferraresi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phanters FC - Águilas Potentes 3:0

88e minuut.
Gutiérrez geeft de bal voor. Briceño is nu in balbezit. Briceño speelt de bal door. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phanters FC 61%, Águilas Potentes 39%.
Phanters FC - Águilas Potentes 3:0